Başkan Gökhan Yüksel'den Kartal İçin Birlikte Çalışma Vurgusu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçede görev yapan Kaymakam, Emniyet Müdürü ve Milli Eğitim Müdürü’nü makamlarında ziyaret etti.

Yayın: 06 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.12.2019 22:06:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlk olarak Hükümet Konağı’na giden Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir'e iade-i ziyarette bulundu ve burada görev yapan personel ile bir süre sohbet etti. Daha sonra ilçeye yeni atanan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve Kartal İlçe Emniyet Müdürü Feramuz Çetin'i makamlarında ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel, kendilerini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerde ortak mesajlar veren Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi ile diğer kamu kurumları arasında var olan uyum ve iş birliğinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti. Birlikte çalışma vurgusu yapan Başkan Yüksel, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında her zaman hazır olduklarını söyledi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa, oturma odası ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, takım elbise
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732