Başkan Gerenli gençlerle buluştu “Onlar bizim umudumuz”

Lüleburgaz’da beyin göçünü tersine çevirecek girişimci ruhu ortaya çıkarmayı hedefleyen Geleceğin Yıldız Girişimcileri 3’üncü dönem eğitimlerine sürpriz bir şekilde katılarak gençlere merhaba diyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gereli, “Onlar bizim umudumuz. En önemli yatırım onlara yapılan yatırımdır. Onların geri dönüşleri bu kenti ve ülkeyi çok daha iyi noktalara taşıyacak” dedi.

Yayın: 23 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 23.01.2021 17:07:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Lüleburgaz Belediyesi’nin Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) devam ettiği Geleceğin Yıldız Girişimcileri 3’üncü dönem eğitimlerine Başkan Murat Gerenli ile birlikte Başkan Yardımcısı Leyla Güncer sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Karşılarında Başkan Gerenli’yi gören gençler mutlu olurken, Gerenli gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. 

 

“En büyük hayalimiz Lüleburgaz’a dönmeleri”

 

Girişimci ruhu devam ettirmenin önemine vurgu yapan Başkan Gerenli, “Zaman zaman tökezlesek de yine ayağa kalkmak ve girişimci ruhu devam ettirmek, bugünün dünyasında teknolojiyle birleştirip inovatif yaklaşımlarla geleceği programlamak ve bunları Lüleburgazlı gençlerimizin yapması, gittikleri yerlerden de tekrar Lüleburgaz’a beyin göçü olarak geriye dönmeleri bizim en büyük hayalimiz” dedi. Öte yandan Gerenli gençlerin gerçekleştirecekleri çalışmalarla Türkiye’nin geleceğinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, “Onlar bizim umudumuz. En önemli yatırım onlara yapılan yatırımdır. Onların geri dönüşleri bu kenti ve ülkeyi çok daha iyi noktalara taşıyacak” diye konuştu. 

 

“Güzel fikirler çıkacağını umut ediyorum”

 

Başkan Gerenli’nin konuşmalarının ardından gençlere “Merhaba” diyen Başkan Yardımcısı Leyla Güncer de, “Geleceğin Yıldız Girişimcileri Projesi bizler için çok önemli. Bu proje doğrultusunda öğrencilerimizden çok güzel fikirler çıkacağını umut ediyorum. Sabırsızlıkla güzel projelerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732