Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu, takipçi peşine düştü! RT yapana deprem çantası verecek

Başakşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun Twitter hesabını takip edip hem RT hem de arkadaşlarını etiketleyenlere çekilişle deprem çantası vereceğini duyurdu. Belediye Başkanı Kartoğlu'nun deprem çantasını bu şekilde verecek olması tepki çekti.

Yayın: 14 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.11.2020 22:46:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başakşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun Twitter hesabını takip edenlere çekilişle deprem çantası vereceğini duyurdu.

AK Partili Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun Twitter hesabını takip edip retweet yapan ve iki arkadaşını da etiketleyenlere çekilişle verilecek deprem çantası sosyal medyada da tartışma yarattı

BELEDİYENİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILDI

Belediyenin sosyal medya hesabından 12 Kasım'da yapılan paylaşımda "Afetlerle mücadele bilinci artsın diye 100 Deprem Çantası hediye. Yapmanız gereken Yasin Kartoğlu hesabını takip edip, gönderiyi RT yaparak 2 arkadaşınızı etiketlemek. Son katılım 15 Kasım" ifadeleri kullandı.

Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu, takipçi peşine düştü! RT yapana deprem çantası verecek

İBB ARAŞTIRMASINDA 'DEPREM ÇANTASI' DETAYI

İBB'nin İstanbul İstatistik Ofisi'nin, 'İstanbul'da Depremle İlgili Algı ve Tutum Araştırması'nda 'deprem çantası'na da dikkat çekilmişti. 5-7 Kasım tarihleri arasında yapılan araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 72'si deprem çantasına sahip olmadığını söylemişti.

Katılımcıların yüzde 27,9'u deprem çantasına sahip olduğunu belirtmiş, yüzde 72,1'i deprem çantası sahibi olmadığını ifade etmişti. Alt-orta ve alt sosyo-ekonomik gruba ait katılımcıların yüzde 25,6'sı, üst-orta ve üst sosyoekonomik seviyeye sahip katılımcıların yüzde 35,8'inin deprem çantası vardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732