Bakan Soylu'dan Bursa'da şehit olan polis ile ilgili açıklama: Polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da meydana gelen kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada şehit olan polis memuruyla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Soylu, "En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz?" sözleriyle tepki gösterdi

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 31.05.2020 22:15:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bursa'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada yaralanan polis memuru Erman Özcan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

"MUTLU MUSUNUZ?"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da şehit olan polis memuruyla ilgili kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Bakan Soylu, paylaşımında "Bursa'da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha Şehit oldu. En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz. Zihniyeti çürümüşlere rağmen kamu güvenliği, kamu düzeni sağlanmaya devam edilecektir. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Bir polisimizin şehit olduğu olay sonrası Bakan Soylu isyan etti: Mutlu musunuz?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732