BAKAN KASAPOĞLU KAĞITHANE'DE GENÇLİK PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’i ziyaret etti.

Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 15:19:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çalışma ve projeleri yerinde incelemek amacıyla Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’i ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu ayrıca Kağıthaneli gençlerle de bir araya gelerek Bakanlığın çalışmalarını paylaştı.

Bakan Kasapoğlu’nun Kağıthane’deki ilk durağı belediye binası oldu. Burada Başkan Mevlüt Öztekin’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Bakan Kasapoğlu çalışma ve projeleri değerlendirdi. Bakan Kasapoğlu; ‘’ Başkan Öztekin'in genç ekibiyle Kağıthane’ye güzel projeler kazandırmak için gayretle çalışacağına inanıyorum. Kendisi İstanbul’un en genç belediye başkanlarından biri. Çocuk ve gençlere yönelik de oldukça önemli projeleri var. Bu projelerle Kağıthane’nin geleceği daha da güzel olacaktır.’’ ifadelerini kullandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Bakan Kasapoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Başkan Öztekin önümüzdeki beş yıl süresince çocuk ve gençler için onlarca proje hazırladıklarını belirttiği konuşmasında çalışmaları paylaştı. Başkan Öztekin’in paylaştığı projelerinin ana başlıkları şu şekilde sıralanıyor: ’Uygulamalı Eğitim Platosu, Uzay Evi Projesi, Stüdyonuz Bizden, Kültür ve Sanat Akademileri, Proje Üretim Merkezi, Bağımlılıkla Mücadele Merkezi, Engelliler Eğitim Kampüsü, Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi, Kreşler, İstihdam Hizmet Noktası, Gençhane Projesi, Sporcuhane, Çocuk Kütüphaneleri, Genç Girişimci Merkezi, Spor ve Yürüyüş Yolları, Kağıthane Gençlik Kulübü, Yeni Okul Projeleri, Spor Kompleksi, Engelliler Merkezi ve Kağıthane Bisiklet Yolları…’

Belediyedeki buluşmanın ardından Bakan Kasapoğlu ve Başkan Öztekin tarihi Sadabad Bölgesi’nde kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra birlikte TÜGVA Kağıthane İlçe Temsilciliği'nde gençlerle bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu burada gençlere On Bin Pota ve Yüzme Bilmeyen Kalmasın projelerini anlattı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Basketbolu yaygınlaştırma adına 'Yer gösterin pota yapalım' anlayışıyla inşallah 10 bin potayı hızlı bir şekilde Türkiye genelinde yaygınlaştıracağız." dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesindeyse Türkiye genelinde 70 ilden 124 bin 627 öğrencinin yüzme eğitimi aldığını bildirdi.

Kağıthane’de gençler adına birçok spor alanının bulunduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, gençlerin bu fırsattan en iyi şekilde yararlanması gerektiğini söyledi. Buluşmanın sonunda Bakan Kasapoğlu, Başkan Öztekin ve Kağıthaneli gençler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732