Bakan Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

İdlib'den gelen şehit haberleri sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 28.02.2020 00:32:49
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

İdlib'de Esed Rejimi'nin hava saldırılarında 9 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile İdlib'deki gelişmeleri görüştü.

9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Suriye'nin İdlib kentinde Esed Rejimi Güçleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen hava saldırısında 9 askerimiz şehit oldu.

"AĞIR YARALILARIMIZ VAR"

Hatay Valisi Doğan yaptığı açıklamada, "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısından Türkiye'ye aldık. Tedavileri devam ediyor. Hastanelerimizde yaralılarımız için herhangi bir kan ihtiyacı yoktur." dedi.

[Bakan Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü]

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732