AZİZİYE’DE KARLA ETKİN MÜCADELE

Aziziye Belediyesi kent merkezinde ve kırsalda karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yayın: 08 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 08.02.2020 20:43:09
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Bölge genelinde süren yoğun kar yağışı Aziziye’de de etkisini fazlasıyla gösteriyor.

Kar yağışı nedeniyle kent merkezinde ve bağlı mahallelerde Aziziye Belediyesi tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor.
Caddeler, kaldırımlar, sağlık ocakları ve eğitim kurumlarının temizliğine öncelik verildiği çalışmalar vardiyalı bir şekilde devam edecek.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler karla mücadele alanında önemli bir efor sarfediyorlar. Özellikle karla mücadele etkin hareket edebilmek adına bir kriz masası oluşturduk. Kriz masasının kontrolünde çalışmalar koordineli bir şekilde devam ediyor”dedi.

Beledi Beyaz Masa birimininde 7-24 vatandaşlardan gelebilecek talepleri değerlendireceğini hatırlatan Başkan Orhan,  Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile de karla mücadelede uyumlu bir çalışma sergilediklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732