Azərbaycanlı doktor kanser tedavisinde yeni bir yöntem keşfetti

Azerbaycanlı doktor kanserin tamamen iyileştiğini iddia ediyor, uzmanlar dünyadaki kanserin hızla yayılmasının sebebinin çevre kirliliği, doğal ürünlerin azaltılması, akıllı telefonların aşırı kullanımı, internet olduğunu belirtiyor.

Sağlık Yayın: 02 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 02.06.2020 13:59:56
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Şu anda çoğu evin günde 24 saat Wi-Fi çalıştığı ve insanların 24 saat kuruduğu bir gerçektir. Bu gerçeklerle birlikte başka faktörler de vardır. Örneğin, renkli içecekler, bilinmeyen sosisler ve bileşime dahil olan diğer gıdalar sonuçta kanser büyümesine neden olur. Mesaj notları kitap içeren bir röportaj psikoterapist ile kanser hastaları ve sonuçları anketler, doğrulayan, onların iyileşme. Psikoterapist Asadli İbrahim Novruz oğlu, kanalımıza anlattı: Asadli İbrahim Novruz oğlu , iyileşen hastaların artık kanser belirtileri göstermediğini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732