Aynen Aynen’den Yeni Sezon Müjdesi

Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV, orijinal içerikleriyle iddialı yayınlarını sürdürmeye devam ediyor. Başrollerini Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı BluTV’de yayınlanan “Aynen Aynen” 4. sezon onayını aldı.

Sanat Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 03:17:49
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Özel yapımları kadar yurtdışında beğenilen projeleri de seçkisine katan Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV’nin sevilen yeni nesil mini dizisi “Aynen Aynen” 4. sezon onayını aldı.

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı, kadın – erkek ilişkilerini eğlenceli bir şekilde ele alan Aynen Aynen, ilişkileri hayal kırıklığıyla dolu olan Nil ve ev arkadaşı Deniz ile birlikte yaşadığı çılgın maceraları konu alıyor. 10 dakikadan kısa ama bir o kadar da keyifli bölümleriyle BluTV’nin en çok izlenen içeriklerinden olan Aynen Aynen’in yönetmenliğini Osman Kaya, senaristliğini ise Alper Erze üstleniyor.

4. sezon onayını alan Aynen Aynen’in 3.sezon finali BluTV’de bugün yayına girdi.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732