ASKER SELAMI ZORLARINA GİTMİŞ.

İtalyan ekibi Milan, Arnavutluk maçında son dakikada gelen gol sonrası asker selamı vererek sevinen Hakan Çalhanoğlu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Yayın: 14 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2019 18:15:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İtalyan basını,Fenerbahçe teklifini kabul etmeyen,Milan  ve Torino takımları arasında sıkı transfer görüşmelerine rağmen takımında kalan Hakan çalhanoğlu'nu gözden çıkardı. Calciomercato, milli oyuncunun Ocak ayındaki transfer döneminde takımından ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu iddia etti.

UEFA'DAN MEN KORKUSU

Hakan Çalhanoğlu'nun Türkiye'nin Arnavutluk'u 1-0 yendiği maçta asker selamı vererek sevinmesinin kulüp yönetimini rahatsız ettiği ve UEFA'dan men yeme ihtimalinin olduğu ifade edildi. Yaklaşık 22 milyon euroya Bayer Leverkusen'den transfer edilen 25 yaşındaki oyuncunun iyi bir teklif karşısında satılma ihtimali çok yüksek.

Milan, asker selamı veren Hakan Çalhanoğlu ile yollarını ayırma kararı aldı!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732