Aşiret kızıyla fotoğrafını Facebook'a yükleyen genç, kurşun yağmuruna tutuldu

Erzurum Karaçoban'da bir genç, Facebook'ta fotoğraf paylaştığı için evlenmek istediği kızın ağabeyleri tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. 23 yaşındaki genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 16 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 16.08.2019 17:06:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Erzurum Karaçoban'da iki genç birbirine aşık oldu. Evlenmek istediklerini öğrenen kızın ailesi bu evliliğe karşı çıktı. Reddedilmeyi gururuna yediremeyen genç, intikam için kız arkadaşıyla olan fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşınca kızın ağabeyleri tarafından öldürüldü.

GURURUNA YEDİREMEYİP FACEBOOK'TA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

2 yıl önce Erzurum'da yaşayan Şahin Erhan (23), aynı aşiretten akrabası olan Filiz Erhan'a âşık oldu. Genç kız da karşılık verince iki sevgili evlenmek istedi. Ancak Filiz Erhan'ın ailesi, bu evliliğe karşı çıktı. Genç kızın ağabeyleri de Şahin Erhan'ı, "Kardeşimizden uzak dur" diye uyardı. Reddedilmeyi gururuna yediremeyen Şahin Erhan intikam almak için, kız arkadaşıyla birlikte çektirdiği fotoğraflarını Facebook hesabından paylaştı.

Bunun üzerine genç kızın ailesi, Şahin Erhan'ı bir daha uyardı. Ancak genç adam bu kez kızın yaşadığı eve iki kere taciz ateşinde bulundu, ardından ilçeyi terk etti.

GENÇ ADAM İLÇEYE DÖNÜNCE, KIZIN AĞABEYLERİ PEŞİNE DÜŞTÜ

İki yıl önceki olayların ardından Filiz Erhan, Şahin Erhan ile ilişkisini bitirdi. Genç adam da ortadan kayboldu. Ancak bir süre önce ilçeye döndü. Genç kızın ağabeyleri döndüğünü öğrendikleri Şahin Erhan'ı aramaya başladı. Önceki akşam da sokakta gördükleri gencin peşine düştü.

Sabah Gazetesi'nden Furkan Nehri'nin haberine göre; yüzleri maskeli olan genç kızın ağabeyleri, kendilerini fark edip kaçmaya başlayan Şahin Erhan'a, sokakta pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yere yığılan genç, olay yerinde öldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732