Antalya'da konser veren Jennifer Lopez'in Türkiye ile ilgili paylaşım yapmaması tepki çekti

ABD'li yıldız şarkıcı Jennifer Lopez, aylardır hazırlıkları yapılan Antalya Belek konserini dün akşam gerçekleştirdi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü yıldızın, Türkiye ile alakalı hiç paylaşım yapmaması ise tepki çekti.

Yayın: 07 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 07.08.2019 15:08:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'Regnum Live in Concert' etkinliği kapsamında Belek turizm merkezindeki lüks otelde konser verdi.

TÜRK TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI

Seslendirdiği şarkılarla alandakileri coşturan ve kıvrak danslarıyla hayran bırakan Lopez, sosyal medya hesabından Türkiye ile alakalı paylaşım yapmadı. Bu durum şarkıcının Türk takipçilerini kızdırdı.

"İNSAN BİR PAYLAŞIM YAPAR YAHU"

Ünlü şarkıcı Instagram hesabından son olarak nişanlısı Alex Rodriguez ile olan fotoğrafını paylaştı. Lopez'in paylaşımını gören şarkıcı Hatice, "İnsan Türkiye ile ilgili bir paylaşım yapar yahu" notuyla tepkisini dile getirdi.

dile getirdi.

İSRAİL PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde İsrail'in başkenti Tel Aviv'de konser veren yıldız şarkıcı, ülkede dini mekanlar dahil birçok yerden paylaşım yapmıştı.

BİLETLER GÜNLER ÖNCESİNDEN TÜKENDİ

Biletleri günler öncesinde tükenen konsere ise Türk hayranlarından yoğun ilgi vardı. Lopez'i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL öderken, konser için ayrılan 28 locanın fiyatları ise 50 bin Euro'ya kadar çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732