Anadolu Vakfı 40.yılında yeni bir eser için imza attı

Anadolu Vakfı Nevşehir’de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yaptırıyor Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın eğitime sürdürülebilir katkı sağlama hedefi doğrultusunda Nevşehir’de hayata geçireceği mesleki ve teknik Anadolu lisesinin yapımı için protokol imzalandı. Mahmut–Dudu Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası, Suzan Yazıcı adına gerçekleştirilen bağışlarla Anadolu Vakfı tarafından yaptırılacak.

Yaşam Yayın: 15 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 15.10.2019 15:44:21
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Kuruluşundan bu yana Anadolu insanı için değer yaratma hedefiyle çalışan ve Anadolu topraklarında 50’den fazla kalıcı eser inşa eden Anadolu Vakfı, eğitime destek amaçlı yürüttüğü projelere bir yenisini ekledi. Anadolu Vakfı’nın Nevşehir’de hayata geçireceği Mahmut–Dudu Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin imza töreni Nevşehir Valiliği’nde; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilgün Yazıcı, Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven ile Anadolu Vakfı Pazarlama ve Proje Müdürü Nil Çeltek’in katılımıyla gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732