Ali Koç'un Fatih Terim için 'Sicili bozuk' sözlerine Galatasaray'dan yanıt geldi

Galatasaray Kulübü, Ali Koç'un Fatih Terim için "Bir teknik adamın sicili neden bu kadar bozuktur, neden bu kadar çok ceza alır?" ifadelerine Terim kazandığı kupalarla yanıt verdi.

Yayın: 18 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2019 18:17:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Galatasaray, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hocamızın sicili aşağıdaki gibidir..." diyerek Fatih Terim'in kazandığı kupaların hepsinin yer aldığı bir görsel paylaştı

 

İşte Galatasaray'ın yaptığı paylaşım;

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fatih Terim'in neden bu kadar sicilinin kabarık olduğunun sorgulanması gerektiğini ifade eden Ali Koç, "Onların fıtratında olan bir şey (Galatasaray, Fatih Terim). Dünya neler konuşuyor, biz neler konuşuyor. Bizim ülkemizde yok efendim tweet 19:05'te atılmış. Biz şunu konuşalım; bir teknik adamın sicili neden bu kadar bozuktur, neden bu kadar çok ceza alır? Bunları konuşmuyoruz. Bizim üzerinde durmamız gereken şeyler çok daha farklı ama bizde bir kavga gürültü devam ediyor" dedi.

 

 

Ali Koç'un Fatih Terim için 'Sicili bozuk' sözlerine Galatasaray'dan yanıt geldi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732