Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Ödülde Hat-Trick Yaptı!

Giulia Quadrifoglio 3. Kez “Yılın Performans Otomobili” Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, “What Car?” Dergisi’nin düzenlediği “2020 Yılın Otomobili” ödüllerinde “Yılın Performans Otomobili” seçildi. Üçüncü kez ödüle layık görülen 2,9 litre hacimli V6 Bi-Turbo motorlu Giulia Quadrifoglio; sürüş dinamikleri, yüksek performansı ve günlük kullanıma uygun oluşuyla Quadrifoglio prestijini bir kez daha kanıtlayarak ödüle ulaşırken, fiyat kriterlerinde de rakiplerini geride bıraktı.

Teknoloji Yayın: 02 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2020 01:43:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Alfa Romeo, Giulia Quadrifoglio ile üçüncü kez “Yılın Performans Otomobili” ödülünü kazandı. İngiltere’de yayınlanan “What Car?” Dergisi’nin düzenlediği ödül kapsamında Giulia Quadrifoglio; efsanevi Quadrifoglio prestijini bir kez daha kanıtlayarak rakiplerini geride bıraktı ve kategorisinin en üstünde yer aldı. Giulia Quadrifoglio’yu ödüle, sınıfında lider sürüş dinamikleri, güçlü motorunun günlük kullanıma uygun oluşu ve yüksek performansı gibi özellikleri taşıdı. Otomobil, fiyat kriterlerinde de rakiplerine oranla daha iyi bir performans gösterdi.

What Car? Dergisi Editörü Steve Huntingford konuya ilişkin değerlendirmesinde; “Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio üç yıl üst üste What Car? Dergisi tarafından Yılın Performans Otomobili seçildi. Bu başarının birçok nedeni var ancak Giulia Quadrifoglio’yu çekici kılan en önemli özellikleri arasında, Ferrari mühendisleri tarafından geliştirilen 2,9 litre hacimli V6 Bi-Turbo motor yer alıyor. 510 HP güç üreten arkadan itişli motor, hava koşulları ne olursa olsun mükemmel çekiş sağlıyor. Akıcı vites geçişleri ise otomobilin genel karakteristiğiyle uyumlu ve benzersiz bir konfor sunuyor. Böylelikle Giulia, günlük kullanıma uygun bir performans otomobili olarak öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Yüzde 50:50 ön ve arka aks ağırlık dağılımı ve arkadan itişli mimarisiyle üstün yol tutuşu sunan Giulia Quadrifoglio, 510HP güç üreten motoru ve 600 Nm torku sayesinde 307 km/s’lik maksimum hıza ve 3,9 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaşabiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732