Alaattin Çakıcı Sosyal Medya Hesabından Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

1- Kamuoyuna saygılarımla, 28.08.2020 tarihli bugün yayınlanan AVRUPA isimli bir gazetede çıkan Alaattin ÇAKICI kıbrısta CRATOS’u satın aldı yönünde ki haber yalan bir haberdir.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 12:40:36
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Cezaevinden çıktığımdan şu zamana kadar ne bir yer satın aldım, ne de bir yer sattım.

2-İkamet ettiğim Bodrum ve İstanbul da toplumda bu tip haberler çıkmaktadır. Bu tip haberlerin hepsi külliyen yalandır.Türkiye artık eski Türkiye değildir,

3- Devletimiz kimin ne yapıp, yapmadığını bu tip haberleri yapıp basına servis eden kişilerden milyonlarca kere daha fazla bilgi sahibidir ve devlet kimin ne yapıp yapmadığını daha iyi bilir.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

4-Not: Ermeni diasporasının ve Kolombiya mafyasının parasını Türkiye’de kullanıp, borçlu iş adamlarının malını gasp eden vatan hainlerini,feto ve pkk’nın parasını çalıştıran, sözde iş adamlarının namussuzluklarını bu haberi yapan gazete ve diğer gazeteler neden gündeme getirmiyor

Alaattin Çakıcı Sosyal Medya Hesabından Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

KAYNAK: Gelecek Gündem

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732