AKKUYU NÜKLEER A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ ANASTASIA ZOTEEVA’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Zooteeva mesajında şunları söyledi:

Gündem Yayın: 23 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.04.2020 22:27:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

“Değerli meslektaşlarımız ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları,

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, güçlü devletin en önemli iki değerini bir araya getirdi. Bağımsızlık ve genç nesil. Zira çocuklar, her milletin geleceği ve temelidir. Türkiye’de bu bayram her zaman geniş katılımla, büyük bir önem atfedilerek, büyük bir coşku ve sevgiyle kutlanıyor.

Bu yıl alışılagelen törenler, etkinlikler, kutlama programları düzenlenmeyecek, çocuklar evde kalmak zorundalar. Ben de bir anneyim ve biz ebeveynler, bugünlerde çocuklarımıza özel önem göstermeli, onların eğitime olan ilgisini sürdürmeli, onlara ilham vermeli, gelişimlerine destek vermeli ve morallerini yüksek tutmalıyız.

Bugün onlar için güvenilir bir destek ve örnek olmak özellikle önem taşıyor. Bir çocuk için en güvenilir koruma; sağlık ve dostane bir ailedir. Çocuklara güzel ve güvenilir bir gelecek sağlamamız gerektiğini de anlıyoruz ve tam da bunun için Türkiye Cumhuriyeti’ndeki ilk nükleer santrali inşa ediyoruz.

Yeni teknolojiler ve temiz enerji, bu güçlü ülkenin refahı için bir temel teşkil edecek olup bu temeli geliştirecek olanlar henüz kreşe giden ve sıralarda oturan çocuklarımızdır! Onların iyi koşullarda yaşamaları ve öğrenim görmeleri için mümkün olan her şeyi yapmalıyız. Bu zor dönemde inşaat sahasına en yakın konumda bulunan okula destek verme kararı aldık. Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. Yılını ve Türkiye'nin tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla tebrik ediyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732