AKDEM’in ‘Engelsiz Koro’su, Performansıyla Hayran Bıraktı

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) ‘Müzik Korosu’ ve aralarında engelli vatandaşların da bulunduğu ‘Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu’ “Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne aldılar.

Yayın: 07 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 07.12.2019 16:43:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) Müzik Grubu ve aralarında engelli vatandaşların da bulunduğu Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu’nun Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde birlikte sergilediği sahne performansı görülmeye değerdi. Konseri Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ile çok sayıda vatandaş izledi. ‘Notalar Engel Tanımaz’ mottosuyla 2016 yılında hayata geçen Engelsiz Müzik Korosu, 14’üncü konserini AKDEM Müzik Grubu ile verirken ekip, sevilen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ezgilerini seslendirdi.Ümit Akkuş’un şefliğindeki ekibin performansı ise vatandaşlardan tam not aldı.

 

BAŞKAN ARISOY; “ENGELLERİ BİR BİR AŞTIK”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, konserde yaptığı konuşmada; Türkiye’nin son yıllarda engelli vatandaşlarına yönelik çalışmalarda büyük bir yol adlığını ifade etti. Engelli vatandaşların her daim yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Arısoy, “Her geçen gün hem kamu kurumlarının uyumları sağlandı, hem bütün devlet birimlerinin engelliye erişimi, hizmeti inanılmaz bir boyuta geçti. Yetti mi elbette yetmez, ama 15 yıl öncesine göre gerçekten kıyaslanamayacak bir yerdeyiz. Bunun için ne kadar şükretsek azdır. Bunun için destek veren Limak Enerji’ye ve değerli yönetim kurulu başkanı Ebru Özdemir hanımefendiye teşekkür ediyorum.” dedi.

EBRU ÖZDEMİR; “ENGELLİLER SOSYAL HAYATIN HER ALANINDA OLABİLİR”

Engelli vatandaşları toplumsal alanlarda her zaman desteklediklerini ifade eden Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, topluma dokunan iyilik hareketlerinde yer almaktan gurur duyduklarını belirterek, “Her sene Türkiye’nin birçok yerinde belirli sayıda konser yapıyoruz. Zeytinburnu’nda bu ikinci konserimiz, aynı zamanda dünya Engelliler Günü ile bağdaştırdık. Heyecanlıyız, mutluyuz, biz bir konser yapıp bırakmıyoruz, hep devamını getiriyoruz.Hepimizin öğrenmesi gereken çok şey var. Bizim amacımız burada farkındalık oluşturmak, bu konserin amacı da engeliniz olabilir ama dans edebilirsiniz, orkestranın bir parçası olabilirsiniz.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732