AK Partili Metiner'den CHP'li Tanrıkulu'ya: İnşallah sarhoş değildir

'Gece Görüşü' programında reklama gidildiği sırada AK Partili Mehmet Metiner, programa bağlanması beklenen CHP'li Sezgin Tanrıkulu için "İnşallah sarhoş değildir" ifadelerini kullandı. Metiner, reklam dönüşü bu sözleri için özür diledi

Gündem Yayın: 11 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2019 17:47:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

CNN Türk canlı yayınında Hande Fırat'ın sunumuyla ekrana gelen 'Gece Görüşü' programının dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı.

"İNŞALLAH SARHOŞ DEĞİLDİR"

Programda tam reklama gidildiği sırada konuklardan AK Partili Mehmet Metiner, programa bağlanması beklenen CHP'li Sezgin Tanrıkulu için "İnşallah sarhoş değildir" ifadelerini kullandı.

"SUS SUS" DİYEREK İŞARET YAPTI

Yayından çıkıldığını sanarak böyle bir ifade kullanan Metiner'e programın konuklarından CHP'li Gürsel Erol da "Sus sus" diyerek işaret yaptı. Reklam dönüşü yaptığı hatanın farkına vara Metiner, Sezgin Tanrıkulu'yla aralarındaki uzun yıllara dayanan dostluk olduğunu belirterek, canlı yayında olduğunu fark etmeden şaka yapmak istediğini belirtti.

ÖZÜR DİLEDİ

Metiner hem kamuoyundan hem de Sezgin Tanrıkulu'ndan bu sözleri için özür diledi.

AK Partili Metiner'den CHP'li Tanrıkulu'ya: İnşallah sarhoş değildir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732