AK Partili Metiner'den

AK Parti'li Mehmet Metiner, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in neden başkanlıktan el çektirildiği sorusuna, "Parsel parsel sattığı için" yanıtını verdi.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2020 - Pazar - Güncelleme: 14.06.2020 00:30:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olan AK Partili Mehmet Metiner, istifa eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili çok konuşulacak açıklamada bulundu.

Metiner, 22. ve 24. Dönem CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören'in, tartışma esnasında, "Melih Gökçek'i neden görevden aldınız?" sorusuna, "Parsel parsel sattığı için" yanıtını verdi. Bu cevabın ardından Hasan Örsen, Metiner'e teşekkür etti.

NE OLMUŞTU?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 28 Ekim 2017'deki istifa konuşmasında "Cumhurbaşkanı tarafından istifam istendi. Cumhurbaşkanı'nın emrine uyarak belediye başkanlığı görevini bırakıyorum" diyerek 23 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etmişti. Gökçek veda konuşmasının sonunda "Bizden görünüp bizden olmayan içimizdeki fitnecileri helak et Yarabbi" diye de dua etmişti.

AK Partili Metiner'den Gökçek neden görevden alındı? sorusuna bomba yanıt: Parsel parsel sattı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732