AK Partili Bostancı'dan EYT açıklaması: Sorunu ne çözebilir buna bakılıyor

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili, "Sorunu ne çözebilir buna bakılıyor" açıklamasında bulundu.

Gündem Yayın: 01 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 01.10.2019 18:00:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Habertürk'te katıldığı bir programda açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili konuştu.

Bostancı, " Türkiye'nin emeklilik sistemine ilişkin bir çalışma, çok gerçekçi olunması gerekir. Emekli olanların sayısını finanse edecek kadar çalışan olması lazım. Sorunu ne çözebilir buna bakılıyor" dedi.

 dedi.

 

 

 

"HERKES SİYASET YAPMAK İSTİYOR"

CHP'nin EYT konusunda bir araştırma komisyonu kurulması teklifini gündeme getireceği konusunda ise Bostancı, "İşin gerçeği herkes siyaset yapmak istiyor. Bu konu komisyon kurulmasını gerektiren bir husus değil. Esasen muhalefetin de bu konuda çözüm için ne söylediği pek belli değil. Ne diyorlar, 'Emekli edelim verelim', bu şuna benziyor. 'Köylü kardeşlerim buğday fiyatlarını arttıralım' dediniz. Sonra şehirlilere dönüp, 'kardeşim ekmeği neden bu kadar pahalıya alıyorsunuz indirelim ekmek fiyatlarını' böyle bir akılcılık üzerine belli kesimleri memnun ediyor gibi görünebilirsiniz ancak arada illiyet bağı yok" ifadelerini kullandı.

AK Partili Bostancı'dan EYT açıklaması: Sorunu ne çözebilir buna bakılıyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732