AK Parti İstanbul Adayı Yıldırım: Seçmen Söyleyeceğini Söyledi, Artık Söz YSK'nındır

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Son günlerde seçim süreci ile ilgili suskunluğumu yanlış yorumlayanlar var. Seçmen söyleyeceğini söyledi. Artık söz YSK'nındır. Nokta." dedi.

Siyaset Yayın: 12 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.04.2019 00:27:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul'daki yerel seçim tartışmaları ve YSK'nın değerlendirme süreci devam ederken AK Partiİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi.

"SEÇMEN SÖYLEYECEĞİNİ SÖYLEDİ, ARTIK SÖZ YSK'NINDIR"

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Yıldırım, "Son günlerde seçim süreci ile ilgili suskunluğumu yanlış yorumlayanlar var. Bilinmelidir ki bu tutumum YSK karar sürecine saygımın gereğidir. Süreci partim ve yetkili kurullarımızla yakından takip ediyorum. Seçmen söyleyeceğini söyledi. Artık söz YSK'nındır. Nokta. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732