aia, “bulamadım” şarkısıyla dikkatleri üzerine çekecek

aia, “bulamadım” isimli yeni teklisiyle Basemode Records etiketiyle dinleyiciyle buluşuyor. 28 yaşındaki aia, yeni şarkısı ve ilgi çekici klibiyle müzik sektörüne hızlı bir giriş yapıyor.

Yayın: 23 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.04.2020 22:17:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Müziğini “R&B/R&B-Soul/Quiet storm/Hip-Hop/Trap/Trap-Soul/Alternative”olarak tanımlayan aia, sözlerini kendisinin yazdığı bulamadım şarkısında Ezhel’in prodüktörü Bugy ile çalışarak, original tarzıyla da gözleri üzerine çevirecek.

Küçük yaştan itibaren müzikle ilgilenen ve aynı zamanda 2 yaşından beri dans eden aia, birçok müzik türüne açık olduğunu ve müziğinde sınır olmadığını, sosyal medyada 2009 yılından beri yaptığı çalışmalarla takipçilerine gösteriyor. Farklı müzik türlerine kendi yorumunu katarak evinde çektiği videolarla tanınmaya başlayan aia, kendi müziğine tüm bu birikimini yansıtıyor. Şimdi de kendi kulvarında adından söz ettirecek olan aia, şarkılarında genel olarak kendi hayatındaki tecrübelerini yansıtıyor.

 

 

Ödüllü bir yüksek endüstri ürünleri tasarımcısı ve grafik tasarım uzmanı olan aia, müzik alanındaki hayallerini kovalamaya tasarım sektöründe çalışırken bile hiç ara vermediğini dile getiriyor. Berklee College of Music’den aldığı online müzik dersleriyle ve 6 sene boyunca dünyaca ünlü bir opera sanatçısından aldığı ve hala devam ettiği klasik şan eğitimiyle, kendini müzik alanında geliştirmeyi sürdürüyor.

aia’nın ilk single’ı bulamadım, Basemode Records etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, Can Özen yönetmenliğinde çekilen klibi de Basemode Records youtube kanalında yayında. Klibin rengini yapan Tom Poole, Beyonce’nin (The Carters’ın)‘Best Music Video Color Grading’ ödülünü kazandıran ‘Ape Shit’ şarkısının klibinin, Rihanna’nın ‘Diamonds’ şarkısının klibinin ve Lana Del Rey’in ‘Tropico’ ve ‘Ride’ şarkılarının kliplerinin de rengini yapan bir isim olarak dikkat çekiyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732