Ahu Yağtu’ya doktor yasağı- Prömiyerde düştü sakatlandı, rolünü devretmek zorunda kaldı

Başrollerini Burcu Kara, Ahu Yağtu, Gökçe Özyol ve Bülent Alkış gibi ünlü isimlerin paylaştığı ‘Karanlıkta Komedi’ ekibi, geçtiğimiz gün oyun öncesi TrumpAlışveriş Merkezi’nde objektiflerin karşısına geçti.

Sanat Yayın: 12 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2020 03:01:51
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Prömiyeri geçtiğimiz hafta yapılan oyun sırasında Ahu Yağtu düşüp sakatlanmıştı.Bu nedenle 1,5 ay boyunca oyunda kadro dışı kalan Yağtu, Trump Sahne’deki gösteri öncesi arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Tedavisi devam eden ve 1,5 aylık süre zarfı için rolünü oyuncu Özge Ünlütezcan’a devreden Yağtu; “Prömiyerde düştüm ve sakatlandım. Üç ay çok yoğun prova yaptık, çok emek verdik ve tam oyun başlayacak, ben sakatlandım. Yine de buradayım, arkadaşlarımı yalnız bırakamadım. Oyun çok hareketli olduğu için doktorum sahneye çıkmama izin vermiyor. Ancak günlük ihtiyaçlarım kadar hareket yapabiliyorum. Tedavim biter bitmez sahnede olacağım” dedi.

 

  
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732