Ahmet Nur Çebi: Abdullah Avcı ile yola devam edeceğiz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesisleri'nden futbolcular, Abdullah Avcı ve teknik ekiple buluştu. Çebi, Abdullah Avcı ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 17:29:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Beşiktaş Kulübü'nün yeni Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen öğle yemeğinde Teknik Direktör Abdullah Avcı, teknik ekip ve futbolcular ile bir araya geldi. Çebi, tartışılan Abdullah Avcı ile yola devam edeceklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takıma hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Çebi, şunları söyledi:

"Bugüne nasipmiş yeniden bir araya gelmek. Bu sefer başkan olarak görev aldım ve buraya geldim. Seçim dönemi geride kaldı. Artık buradayız. Burada yaklaşık dört beş yıl görev yaptım. Beşiktaş'ta yeni bir dönem başlıyor. Ben zor olanı kongrede hallettim. Biliyorsunuz ki camialar ve taraftarlar sportif başarı isterler. Huzurlu olmanızı, bana ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma güvenmenizi istiyorum. İyi bir ekibiz. Sizler de çok iyi bir ekipsiniz. Geçen birkaç ay içindeki dağınıklığı ortadan kaldıralım. Sorunları çok iyi biliyorum. Birçok sorununuzun çözüldüğünü hemen hissedeceksiniz.

"ABDULLAH AVCI İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ"

Çebi, Abdullah Avcı için, "Değerli Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile çok eskiden tanışıyoruz. Onunla bu yola devam edeceğiz. Onun arkasındayız. Sonuna kadar onunla ve sizlerle beraberiz. Önümüzde iki tane maç var. Eğer bu iki maçta göstereceğiniz performans iyi olursa benim elimi güçlendireceksiniz. Benim ve arkadaşlarımın ellerinin güçlenmesine ihtiyacımız var. Siz bize yardım edeceksiniz, biz de size yardım edeceğiz. Biz yapmamız gerekenleri biliyoruz. Sizler de yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Bana ne zaman ihtiyaç duyarsanız koşarak buraya geleceğim. Size yalan söylemeyeceğim, sizi yalnız bırakmayacağım." ifadelerini kullandı.

 

Ahmet Nur Çebi: Abdullah Avcı ile yola devam edeceğiz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732