Ahmet Kaan Şahin : "Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacağız"

Korona virüs salgını sürecinde ve öncesinde birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atan Ahmet Kaan Şahin , birkaç projelerinin daha olduğunu belirterek "Bu zorlu süreçte her zaman ülkemizin ve vatandaşlarının yanında olacağız" dedi.

Gündem Yayın: 28 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 28.05.2021 02:42:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 


Teknoloji ve sosyal medya alanında yaptığı çalışmalarla kısa süre içerisinde isim yapan genç girişimci Ahmet Kaan Şahin , genç yaşına rağmen yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri de takdir topluyor. Pandemi sürecinde teknoloji destek paketi ile gençlere yeni beceriler kazandırmayı hedeflediklerini açıklayan Şahin, Ramazan vesilesi ile yardıma muhtaç olan ailelere de gıda ve erzak yardımında bulunacaklarını söyledi.


Şahin açıklamasında, "Bizler bu ülkede kazanıp yatırımlarını bu ülkeye yapan vatandaşlarız. Ben de teknoloji ve sosyal medya alanında hizmet veren genç girişimci kardeşlerinizden bir tanesiyim. Ülkemiz ve dünyamız zorlu bir süreçten geçiyor, bu süreç içerisinde bizler de elimizden ne geliyorsa ülkemize ve vatandaşımıza destek olmak adına hazırız. Türkiye Cumhuriyeti her zaman birliği ve beraberliği ile tüm dünyaya örnek olmuş bir ülke. Dayanışma ve destek ile bu zorlu günleri geride bırakacağımızı ümit ediyorum" dedi.


Hazırlanan erzak kolilerinin bayram öncesi yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara teslim edileceğine değinen Ahmet Kaan Şahin , şu anda yardıma muhtaç olan kişilerin tespitinin yapıldığını söyledi. Şahin, gençlere yönelik teknoloji destek paketinin de devreye alındığını ve kayıtlara başlandığını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732