Ahmet Hakan ile Atilla Turan arasında canlı yayında gergin anlar!

Beştepe'ye giden CHP'li iddiasını ortaya atan gazeteci Talat Atilla, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Programda iki isim arasında zaman zaman gergin dakikalar yaşandı.

Gündem Yayın: 11 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2019 23:06:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı 'Beştepe'ye giden CHP'li iddiasının kaynağı Rahmi Turan, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Atilla, Türkiye'nin gündemini sarsan iddia ile ilgili merak edilen her şeyi Ahmet Hakan'a anlattı.

"CHP'Yİ MAHKEMEYE VERECEĞİM"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın " Talat Atilla, senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpasın bir unsurudur"açıklamasına tepki gösteren Talat Atilla, Öztrak'ın özür dilememesi halinde CHP'yi mahkemeye vereceğini söyledi. Bunun üzerine Ahmet Hakan, "Öztrak da size derse ki; 'Partimizi karıştıran habere kaynaklık ettin. Tabi ki kumpasçı diyeceğim' derse ne diyeceksiniz?" diye sordu.

Talat Atilla'nın "Ben ne diyeceğimi biliyorum" demesi üzerine Ahmet Hakan "Bunu kamuoyunun önünde söyleyin." dedi. Ahmet Hakan'ın sözleri üzerine stüdyoda ortam gerilirken, Talat Atilla, "Mahkemedemiyiz şu an. Siz Cumhuriyet Savcısısınız, ben sanık mıyım" diyerek tepki gösterdi.

"SİZDE SİYASİ LİNCE UĞRADINIZ"

Talat Atilla, "Size de şimdiye kadar haklı haksız birçok ithamlar yapıldı. Siz de siyasi lince uğramış gazetecilerdensiniz." dedi. Bunun üzerine Ahmet Hakan, "Ben haklıysam. Herhangi bir yanlışım yoksa, lince uğramaya, haksız eleştiriye uğramaya razıyım. Yaptığım işin bunu getirebileceğine inanan bir insanım." dedi.

Ahmet Hakan ile Atilla Turan arasında canlı yayında gergin anlar!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732