Adalet Bakanı Gül: Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezlekeyi derhal Meclis'e göndereceğiz

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği sözler nedeniyle Meclis'te yumruklu kavgaya neden olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezlekenin derhal Meclis'e gönderileceğini açıkladı.

Gündem Yayın: 05 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.03.2020 01:58:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezlekeyle ilgili konuştu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıklamasında, "Engin Özkoç, yaptıklarının hukukta bir karşılığı olduğunu görecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı fezlekeyi derhal Meclis'e göndereceğiz" dedi.

 

 

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan resen soruşturma başlatılmıştı.

NE OLMUŞTU?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'deki İdlib oturumu öncesi düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert ifadeler kullandı. Daha sonra Meclis'te düzenlenen Genel Kurul'da kürsüye çıkan Engin Özkoç'un konuşması AK Parti milletvekilleri tarafından tepkiyle karşılandı. Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tepki toplayan Özkoç'un üzerine bir grup milletvekili yürüyünce gerginlik arttı. CHP milletvekillerinin de tartışmaya dahil olmasıyla birlikte tartışma büyüdü ve arbede yaşandı. Arbede yumruklu ve tekmeli kavgaya döndü. Bazı milletvekilleri arbede sırasında yere düştü, sandalyeler devrildi.

 

Adalet Bakanı Gül: Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezlekeyi derhal Meclis'e göndereceğiz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732