Abdullah Gül oyunu kullandı: İnşallah her şey güzel olur

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yenilenen İstanbul seçimi için oyunu Beykoz'da kullandı. Açıklama yapan Gül, "Önümüzde uzun 4 buçuk yıl gibi uzun bir dönem var. İnşallah her şey güzel olur, iyi olur" dedi.

Gündem Yayın: 23 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 23.06.2019 15:32:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yenilenen İstanbul Büyükşehir BelediyesiSeçimleri için oyunu Beykoz'da kullandı. Gül, "Önümüzde uzun 4 buçuk yıl gibi uzun bir dönem var. İnşallah her şey güzel olur, iyi olur" diye konuştu.

Çubuklu Mahallesi'ndeki Şehit İsmail Kefal İlkokulu'na eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte gelen Abdullah Gül, oy verme sırasında ki vatandaşları beklerken sandık görevlileri ile sohbet etti. Gül çifti, oylarını "1145" numaralı sandıkta kullandı.

 

 

 

"İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLUR"

Abdullah Gül oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bir kez daha vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. İnşallah memleket için Türkiye için hayırlı olsun. Önümüzde uzun 4 buçuk yıl gibi uzun bir dönem var. İnşallah her şey güzel olur, iyi olur. Memleket için vatandaşların beklentileri var ve önümüzde yeni bir seçim olmaması Türkiye için büyük bir avantaj." şeklinde konuştu.

Abdullah Gül oyunu kullandı: İnşallah her şey güzel olur

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732