Abdullah Avcı'nın Fikret Orman'dan ilk isteği: Vida'yı satmayın

Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımın başarılı savunma oyuncusu Vida'nın kulüpte kalmasını istedi.

Yayın: 14 Haziran 2019 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2019 17:16:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

3 yıllık sözleşmeye imza atan Avcı'nın Başkan Fikret Orman ve yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede talipleri olan Vida'nın kalmasını talep ettiği ortaya çıktı.

DEFANSTA VİDA'YA İHTİYAÇ VAR

Star'da yer alan habere göre; Kartal'ın 55 yaşındaki yeni hocasının, başta İngiliz kulüpleri olmak üzere İtalya, İspanya ve Fransa'dan teklifler alan 32 yaşındaki Hırvat stoper için, "Vida, Hırvatistan Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda ikincilik yaşamış bir oyuncu. Geçen sezon çok başarılıydı. Onun gibi bir savunmacıya ihtiyacımız var. Kesinlikle takımda kalmalı" dediği belirlendi.

KARIUS'UN YEDEĞİ YERLİ OLMALI

Abdullah Avcı'nın sözleşmesi biten Tolga Zengin'in ayrılması sonrası yönetimin yola devam edeceğini açıkladığı Loris Karius'un arkasında yeni bir kaleciye ihtiyaç olduğunu belirtip, "Kaleye yapacağımız transfer yerli olmalı" dediği ortaya çıktı. Avcı'nın Rize'den Gökhan Akkan, Malatya'dan Ertaç Özbir ve İstanbulspor'dan Alperen Uysal'ı işaret ettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732