Irak'ın başkenti Bağdat'tan İstanbul'a giden uçağın inişine izin verilmedi

Türkiye'nin koronavirüs önlemleri nedeniyle uçuşlarını iptal ettiği Irak'ın başkenti Bağdat'tan İstanbul'a gelen uçağın inişine izin verilmedi. İçinde Türk vatandaşlarının bulunduğu uçak Ankara'ya yönlendirilirken, uçaktan yolcuların inmesine izin verilmedi. Uçak Bağdat'a geri gönderilecek.

Gündem Yayın: 14 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2020 02:23:29
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Irak'ın başkenti Bağdat'tan İstanbul'a giden uçağın inişine izin verilmedi. Türkiye'nin koronavirüs önlemleri nedeniyle uçuşlarını iptal ettiği Irak'ın başkenti Bağdat'tan İstanbul'a gelen uçağın inişine izin verilmedi. Uçak, Ankara'ya yönlendirildi.

YOLCULARIN İNİŞİNE İZİN VERİLMEDİ

Sputnik'te yer alan habere göre, içinde Türk vatandaşlarının olduğu uçak Ankara'da iner inmez ablukaya alındı. Yolcuların inişine izin verilmezken, uçağın Bağdat'a geri gönderileceği belirtiliyor. Yolcular, Bağdat'tan kalkmadan önce uçağın İstanbul'a inişi için onay alındığını ancak inişine izin verilmediğini öne sürerken, yolcular ile yetkililer arasında görüşmeler sürüyor.

"BAKANLIK KORSAN UÇUŞ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ"

Bir yolcu 3 saattir uçakta mahsur kaldıklarını belirterek "Bağdat'tan İstanbul'a gidecektik. Irak'a ait uçak firması 'İstanbul'dan onay bekliyoruz' dediler. Daha sonra 'onay geldi' diyerek kalktık. Uçak inince İstanbul'da indiğimizi sandık ama Ankara'da inmiş. Mürettebat 'İstanbul'a inişe izin verilmediği için Ankara'da indik' dedi. Çok şaşırdık. Uçak ablukaya alındı. Bakanlık korsan uçuş olduğunu söylemiş. Uçaktaki herkes Türkiye vatandaşı. Polisler şuan dışarıda anons geçiyor 'Korsan uçuş, izin veremiyoruz. Geri dönmeniz gerekir' diyor. 3 saattir burada mahsur kaldık. Ailemizden uzak kaldık, ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.

Uçağın Bağdat'a geri gönderileceği belirtiliyor.

Irak'ın başkenti Bağdat'tan İstanbul'a giden uçağın inişine izin verilmedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732