Ingrid Drechsel, Bayer İlaç Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı Olarak Atandı

İstanbul, 23 Ekim 2019 – Bayer’in İlaç Bölümü’nün Türkiye Ülke Müdürlüğü’ne Ekim 2019 itibarıyla Ingrid Drechsel atandı. Daha önce, Bayer Kore İlaç Ülke Müdürlüğü ve CEO’luğunu yürüten Drechsel, yeni pozisyonunda Bayer İlaç Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı olarak görev yapacak.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2019 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bayer’e 2007 yılında katılan Ingrid Drechsel, öncesinde FLSM Hastanesi, Asche AG, Nihon ve Schering firmalarında çeşitli görevlerde bulundu. Tıbbi temsilcilik, pazarlama ve satış konularında uzmanlığı bulunan Drechsel, kariyeri boyunca Uzak Doğu, Avrupa ve Orta Doğu gibi farklı coğrafi bölgelerde çalıştı. İnovasyon ve dijitalleşme konularına ilgi duyan Ingrid Drechsel’in Ruprecht-Karls Heidelberg Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden lisans derecesi bulunuyor.

Bayer Hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2018 mali yılı itibarıyla 117 bine yakın çalışana ve 39,6 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,6 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 5,2 milyar Avro düzeyindedir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732