30 yaşındaki genç evine gittiği arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

Beyoğlu'nda, 30 yaşındaki genç, misafir olarak geldiği evde pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü. Mehmet Burak Okuducu'yu öldürüldüğü belirlenen arkadaşı gözaltına alındı.

Gündem Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 02:29:48
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Beyoğlu'nda Mehmet Burak Okuducu evine misafir olarak gittiği Yahya Ö.tarafından pompalı türekle öldürüldü.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Olay, saat 18.30 sıralarında, Palaska Sokak Numara 23'te bulunan 4 katlı binanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre, en üst kattan silah sesi duyan alt komşu olan kadın, daireyi kontrol etti. Dairede, 30 yaşındaki Mehmet Burak Okuducu'yu yere yığılmış halde, kanlar içinde gören kadın, durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Burak Okuducu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemede Okuducu'nun, pompalı tüfek ile başına tek el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. İncelemenin ardından Okuducu'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ OPERASYONLA YAKALANDI

Polis ekipleri, Okuducu'yu öldürdükten sonra koşarak binadan ayrılan saldırganın kimliğini belirlemek için çalışmalar yaptı. Yapılan çalışmalar sonucu Mehmet Burak Okuducu'nun öldürüldüğü eve misafir olarak geldiği ve evde arkadaşı Yahya Ö.'nun oturduğu belirledi. Ardından gerçekleştirilen operasyonda, cinayetin şüphelisi olarak arkadaşı Yahya Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Yahya Ö.'nün Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri sürüyor.

 

 

 

30 yaşındaki genç evine gittiği arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732