100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlk Kez Online Olarak Kutlanacak!

Türkiye’nin odağı insan olan, ilk ve tek teknoloji koleji... “Teknoloji ve İnsan Kolejleri”nden bir ilk !

Eğitim Yayın: 20 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.04.2020 20:35:26
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlk Kez Online Olarak Kutlanacak!

Ulusal egemenliğimizin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yılını büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz. Milletimizin iradesi olan Gazi Meclisimiz, çok zorşartlarda ve mücadelelerle büyük önder Atatürk’ün liderliğinde ulusal bağımsızlık savaşımızı vermiş modern Türkiye Cumhuriyetini kurmuş ve yüceltmiştir.

Millet olarak “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerektarihin her dönemine damga vurmuş Türk milletini ayağa kaldıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. Şüphesiz onların ebedi istiratgahları kalplerimizdir.

Ulusal egemenlik Türk milletinin çağdaşlaşmasının ve refahının gerçek zeminidir. Egemenliğimizin ve geleceğimizin teminatı ise en büyük hazinemiz olan çocuklarımızdır.

Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu ve ilk CumhurbaşkanıGazi Mustafa Kemal Atatürk bu ulusal bayramımızı bu yüzden geleceği temsil eden çok sevdiği çocuklara emanet etmiştir.

Bugün hayal etmeli ve kendimize şunu sormalıyız? Bugünün çocukları, yarının liderleri, şirket kurucuları, sporcuları, doktorları, askerleri ve bilim adamları olarak hangi sorunlarımızı çözmelidir? Hangi başarılara imza atmalıdır? Milletimizin refahını veözgürlüğünü hem de çok yakında ne şekilde bizlere sunmalıdır?

Bu bilinçle hareket eden Tink, Teknoloji ve İnsan Koleji ailesibu sene 100. yılını anacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı kutlamasını tüm halkımıza açık olarak online bir törenle kutlayarak bir ilke imza atacaktır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı KutlamaProgramının içinde öğrencilerimizin müzik ve dans gösterileriile şiir dinletileri yer alacaktır. Öğrencilerimiz koro ve solo olarak müzik çalışmalarını sunacak ve toplu olarak yaptıkları dans gösterilerini sergileyecek, en son olarakta şiirleriyle programı renklendireceklerdir.

Online 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programının 23 Nisan 2020, Perşembe günü saat 10.30 dan itibaren Tink Youtube Kanalı üzerinden canlı olarak tüm Türkiye’ye yayınlanacaktır Tüm çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Tink Öğrenci Birliği Başkanı Gül Eda Okyaltırık “Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan biz çocuklar; bizi bu kadar çokseven, düşünen, güvenen, değer veren Ata’mıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Atatürk; bize her durumda, her zorluktamücadele etmeyi, pes etmemeyi öğretti. Evde de olsakbayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Sana söz Atam!” dedi.

Teknoloji ve İnsan Koleji Genel Müdürü Chris Judd ve Kampüs Müdürü Yaşar Solak “Yüce meclisimizin kuruluşunun 100. Yılını geleceğimiz olan çocuklarımızla ilk kez online olarak kutlamanın heyecanını yaşıyoruz ve herkesi birlikte bayramımızı coşkuyla kutlamaya davet ediyoruz.” dediler.

Tinkhakkında:

Tink, Teknoloji ve İnsan Kolejleri, hazırlık sınıfı bulunan Türkiye'nin ilk ve tek özel teknoloji kolejidir. Tink, her öğrencisini çok iyi seviyede “teknoloji okur-yazarı” olarak donatmak, öğrencilerinin bu amaçla hedefledikleri en iyi üniversiteye girebilmelerini sağlamak misyonu ile kurulmuştur. Bu anlamda, tümTink öğrencileri, teknolojiyi çok iyi anlayan, kullanan ve anlatabilen yetkinlikler çerçevesinde yetiştirilerek gerekli yetkinliğe sahip olurlar. Kişiye özel, yapayzeka kullanarak ters yüzeğitim verenTink, tüm öğrencilerini kendi yetkinliklerine uyumlu bir şekilde geleceğe hazırlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732