10 ay ve üstünde işçi çalıştıran firmalara düşük faiz ve vade avantajıyla kredi

Kamu bankalarından reel sektöre yeni kredi destek paketi geliyor. 10 ve üstünde işçi çalıştıran firmalara düşük faiz ve vade avantajıyla kredi sağlanacak.

Ekonomi Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 12:33:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kamu bankaları, reel sektöre yeni bir kredi destek paketi hazırlıyor. Paket, istihdama destek kredisi olarak hazırlanıyor. Paket kapsamında düşük faiz ve vade avantajıyla kredi imkanı sunulacak.

DÜŞÜK FAİZ VE VADE AVANTAJIYLA KREDİ

10 ve üstünde işçi çalıştıran firmalara düşük faiz ve vade avantajıyla kredi sağlanacak. Yeni istihdam sağlanması halinde oluşacak maliyeti azaltacak olan kredi paketi, tekstil, ayakkabıcılık, turizm, inşaat basta olmak üzere emek yoğun sektörleri kapsayacak.

DETAYLARI BAKAN ALBAYRAK AÇIKLAYACAK

Yarım kalmış inşaatların tamamlanmasina yönelik destek sağlanacak. Paketin ayrıntılarını önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklayacak.

10 ay ve üstünde işçi çalıştıran firmalara düşük faiz ve vade avantajıyla kredi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732