1.000 liradan 100 milyona deniz aracı!

Mega yatlardan teknelere, yelkenlilerden şişme botlara kadar 3.500’ün üzerinde deniz aracı, Dünyanın en büyük tekne ve yat fuarlarından biri olan CNR Avrasya Boat Show’da deniz tutkunları ile buluşuyor. 10.000’i aşkın markanın ürünlerini sergileyeceği fuarda, 1.000 lira ile 102 milyon lira arasında her bütçeye uygun araç denizle bütünleşmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Teknoloji Yayın: 15 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 15.02.2020 19:00:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliği, KOSGEB desteği ve Türk Hava Yolları’nın (THY) Ana Sponsorluğunda organize edilen 15. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı - CNR Avrasya Boat Show, 22 Şubat - 1 Mart 2020 tarihlerinde CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde denizle bütünleşmek isteyen ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

 

Sektörün en kapsamlı buluşma platformu

Denizcilik sektörünün geniş kapsamlı en büyük buluşmalarından biri olan CNR Avrasya Boat Show, 85 bin metrekarelik alanda dünya devi 250’nin üzerinde firmaya ev sahipliği yapacak. Aralarında mega yat, tekne, motor ve yelkenlilerinin de yer aldığı 10.000’i aşkın markanın 3.500’den fazla deniz aracının sergileneceği fuarda; ekipmanlar, aksesuarlar, su sporları ve balıkçılığa dair birçok ürün de görücüye çıkacak.

100 bin ziyaretçi milyar dolarlık iş hacmi yaratacak

CNR Avrasya Boat Show’da deniz tutkunları hayallerine 1.000 lira ile 102 milyon lira arasında değişen araç fiyatlarıyla kavuşabilecek. Denizcilik sektörüne dair her şeyin yer alacağı fuarda ithal ve yerli üretim megayat, yelkenli, motoryat markaları, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, eğitim kurumları, charter ve broker firmaları, marinalar ve konsepte uygun giysi üreticileri son teknoloji ürünlerini sergileyecek. Milyar dolarlık iş hacminin yaratılacağı fuarı yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Hayatı deniz olanlar Sea Talks’ta anlatacak

CNR Avrasya Boat Show, Sea Talks etkinliğiyle de katılımcıların ilgisini çekecek. Aralarında Edhem Dirvana, Sir Chay Blyth, Sercio Davi, Tahsin Ceylan, Ayşe Aslı Başak, Hülya Güler, Doç. Dr. Burcu Özsoy, Mustafa Taviloğlu ve Behzat Şahin’in de yer aldığı dünyaca ünlü isimler denizi, tutkularını ve yolculuklarını deniz severlerle paylaşacaklar. Fuarda ayrıca çevreci sanatçı Şinasi Yelkenci’nin denizden çıkardığı atıklardan oluşan ‘Palıkhane” isimli sergisinin yanı sıra DENTUR, Gezgin Korsanlar ve DADD gibi kuruluşlar çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732