1’NCİ ORDU KOMUTANI’NDAN İBB BAŞKANI’NA TEBRİK ZİYARETİ

1’nci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 22 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2019 14:21:53
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine tebrik ziyaretine gelen 1’nci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever’i, Saraçhane’deki merkez bina önünde karşıladı. Zabıta Tören Mangası’nı selamlayan Org. Avsever, İBB Şeref Defteri’ne duygularını şu sözlerle dile getirdi: 
“Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Kendisini ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duydum. Görevinin; kendisine, ailesine, güzel İstanbul’umuza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” 

Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından İmamoğlu ve Org. Avsever, İBB Başkanı’nın makam odasına geçti. İmamoğlu ve Avsever, karşılklı hediye alışverişinde bulundular.

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732