1 aylık hamile olan Seren Serengil bebeğini kaybetti

Eşi Yaşar İpek'in açıklamalarından sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılan Seren Serengil, bebeğini kaybetti.

Yayın: 01 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 01.09.2019 18:02:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eşi Yaşar İpek'le evliliği krize giren ve boşanma aşamasına gelen sunucu Seren Serengil, dün gece hastaneye kaldırılmasının ardından düşük yaptı.

FENALAŞIP HASTANEYE KALDIRILDI

Yaşar İpek'in, tüp bebek tedavisi sırasında kendisini kandırdığını söylediği Seren Serengil, gece saatlerinde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

Bir süredir tüp bebek tedavisi gören Seren Serengil geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyurmuştu. Haberin hemen ardından eşi Yaşar İpek'le arası açılan ve İpek'ten şiddet gördüğünü söyleyen Seren Serengil boşanma davası açmıştı.

"SOYUMA BAŞKA SOY KARIŞACAK"

Yaşar İpek'in Seren Serengil'i tüp bebek tedavisi sırasında "Mitokondri nakli" yaptırdığı gerekçesiyle suçlamış "Soyuma başka soy karışacak. Ben bu durumu kabul edemem" deyip boşanma gerekçesini açıklamıştı.

BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ

İpek'in açıklamalarından sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılan Seren Serengil'den bu sabah kötü haber geldi. Serengil, bebeğini kaybetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732