-BAŞKAN ORHAN; “SOSYAL MEDYADAN DİNLEYİP HALK GÜNÜNDE ÇÖZÜYORUZ” -BAŞKAN ORHAN: “TALEP ÇITASI YÜKSELİYOR”

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk gününde vatandaşlarla buluştu. 7’den 70’e herkesin sorunlarının çözümünde kapısını aşındırdığı Başkan Orhan, vatandaşların sorunlarının çözümünde anlık girişimleri ile biliniyor.

Yayın: 13 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.12.2019 00:03:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Orhan, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte düzenlediği Halk Günü’nde, kısa süreli biriken gerek sosyal medya ve gerekse bizzat beyaz masa birimine gelen talepler doğrultusunda Halk Günü programları organize ettiklerini hatırlattı.
VATANDAŞIN TALEP ÇITASI YÜKSELİYOR
AK Partili yerel yönetimler olarak en ücra mahalleye kadar yaptıkları beklenti ötesi hizmetlerden dolayı vatandaşlarında taleplerinde çıtanın yükseldiğine dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 100 kilometreyi aşan uzaklıktaki mahalle statüsündeki köyümüze bile sosyal donatı alanları oluşturup konaklar yaptık. Hemen her köyümüzde karo bordür çalışmamız var. Artık köy olmaktan ziyade özel çiftlik gibi görünüme bürünen bu yerleşim yerlerinde muhtarlarımız ve vatandaşlarımız farklı taleplerle geliyorlar. Düğün salonu talepleri ve bununla birlikte çoban evi istekleri ile birlikte yaylalarda oyun parkları istendiği durumlar bile oluyor. Bu talepler aslında ne denli çalıştığımızın ve rutin hizmetlerin tamamlandığını ortaya koyuyor” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732